O provocare pentru cei obosiți

Sunteți o persoană bună, săritoare, dar nu vedeți niciun rezultat? Dacă vă simțiți epuizat, acest mesaj e pentru dumneavoastră

15630521375_541c8b74c0_k.300x200”Fiarele plugurilor voastre prefaceţi-le în săbii, şi cosoarele, în suliţe! Cel slab să zică: „Sunt tare!” (Ioel 3.10)

Sunt momente în viață, în care vă simțiți obosit? Pentru că ați luptat mult pentru ceva sau cineva și nu vedeți rezultate; pentru acea rudă care continuă să vă umilească; din cauza dificultăților financiare care se tot măresc?

În astfel de situații, puterea interioară se termină, vă simțiți slab și vi se întâmplă numai lucruri rele?
Acum, opriți-vă și gândiți-vă: Cum este, de fapt, viața dumneavoastră spirituală? Uitați-vă la cer și răspundeți-vă: credința dumneavoastră este puternică sau slabă? Ați avut încredere în Dumnezeu și promisiunile pe care le face El celor care-L caută?

Uneori, când suntem triști sau obosiți, pare greu de crezut că acea situație se va îmbunătăți și că soarele va străluci din nou. Dar, tocmai în aceste momente, Dumnezeu a promis că va intra în luptă cu dumneavoastră și va câștiga bătălia.

Trebuie să fiți puternic

Credeți. Puteți să răsturnați situația și să depășiți toate obstacolele care v-au întunecat viața. Pentru asta, nu vă bazați doar pe puterea fizică, căutați ajutor de Sus. Nu e nicio rușine în asta.

Multor oameni le e rușine să-și asume credința, să recunoască faptul că au nevoie de ajutor. Dar, cine vă aduce aceste gânduri în minte nu vrea să învingeți și să fiți fericit.

Înfruntați-vă crizele, fiți puternic. Ce ziceți să începeți chiar acum, deschizându-vă inima și spunând o rugăciune chiar aici, în locul în care citiți acest text?

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *