Viața nu ne dă posibilitatea de a nu sacrifica

Sacrificiul face parte din viața omului. În fiecare zi sacrificii sunt făcute, indiferent dacă sunt mari sau mici. Cine sacrifică alege ceea ce este pentru cine va sacrifica.

Avraam, auzind vocea lui Dumnezeu și cele șapte promisiuni pe care El i le-a făcut, a trebuit să aleagă dacă va face sacrificiul sau nu. ”În primul rând, el trebuia să iasă din locul în care era pentru a obține binecuvântarea pe care Dumnezeu nu i-a arătat-o, doar a promis-o. Atunci, el a trebuit să iasă și să arate că va sacrifica”, a învățat Episcopul Renato Cardoso la una din slujbe.

Totuși, când ne gândim la primul sacrificiu al lui Avraam, nu ne putem imagina ceea ce el trebuia să sacrifice. Episcopul Renato a explicat că Avraam a trebuit să lase în urmă stabilitatea din acel loc, adică un loc unde deja era stabilit de ani de zile. ”El a trebuit să lase părinți, slujitori, cirezi și să plece fără să știe unde trebuia să meargă”, explică episcopul Renato.

Adevărul este că viața lui Avraam a fost plină de sacrificii. De când a ieșit din țara sa până la încercarea sa cu Dumnezeu, când nu ezitat să ofere pe propriul său fiu. Fiecare fază din viața lui Avraam a cerut un sacrificiu diferit.

De acord cu Episcopul Renato, același lucru se întâmplă în zilele de astăzi. ”În viața este așa: nu alegem dacă vom sacrifica sau nu. Doar trebuie să alegem ce și pentru cine vom sacrifica. Viața cere sacrificii”, a conclus Episcopul.

Focul Sfânt

În ultimele zile, biserica trăiește Focul Sfânt din Israel în credința lui Avraam ce acum se apropie de sfârșit. Toți cei care cred că vor primi o nouă viață și vor avea promisiunile lui Dumnezeu îndeplinite în viața lor participă.

Dacă la fel ca Avraam, doriți să ieșiți din acomodare și să urcați pe Altar, în direcția sacrificiului ce schimbă viața, încă este timp.


Focul Sfânt din Israel se prelungește până pe data de 21 Iulie, puteți aduce cererea și sacrificiul dvs la orice Locaș al Duhului Sfânt din țară.

Adrese.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *