Nimic nu este pierdut…

Viciul, fie el de alcool, tutun, jocuri de noroc, droguri, etc., este o boală incurabilă și progresivă, care afectează atât viața celui viciat cât și a familiei din care face parte. Consecințele acestor vicii sunt dintre cele mai rele și chiar fatale.

Familia în care există un astfel de caz, caută tot felul de tratamente, face tot ce-i stă în putință pentru a rezolva situația, dar de cele mai multe ori fără succes.

Însă la Tratamentul pentru vindecarea viciilor, slujbă realizată în fiecare duminică la ora 15:00 la Catedrala Credinței, vindecarea de vicii este un lucru posibil.

Duminica trecută, pe data de 25 februarie, aproape 200 de persoane au fost prezente la această slujbă pentru a căuta ajutor fie pentru ei înșiși, fie pentru un membru din familie și pentru a experimenta noua metodă de vindecare a viciilor. Acest tratament a adus multe rezultate, dovada fiind mărturiile unor ex-viciați în droguri, tutun și alcool.

Dacă dumneavoastră aveți această problemă sau o rudă sau un prieten, veniți să primiți acest tratament pentru vindecarea viciilor, pentru că aici, orice viciu se poate vindeca

Catedrala Credinței- Șos. Fundeni nr.11, sector 2 București

Duminică la ora 15:00- Tratamentul pentru vindecarea viciilor

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *