Filmul “Nimic de Pierdut” a avut premiera în Japonia

La mai puțin de o lună de la lansarea în Brazilia, lung-metrajul “Nimic de Pierdut” ajunge și în alte țări. Începutul turneului mondial a avut loc în Argentina, cu avanpremiera în capitala țării, Buenos Aires.

Acum a venit rândul Japoniei să primească lansarea filmului care a fost vizionat de milioane de oameni. “Nimic de Pierdut” este un mare succes în cinematografele braziliene. În două săptămâni, acesta a totalizat aproape 6 milioane de bilete vândute.

Premiera în Japonia

Premiera filmului “Nimic de Pierdut” în Japonia a avut loc pe data de 3 mai în localitatea Hamamatsu (provincie din Shizuoka) în timpul sărbătorii Golden Week (Săptămâna de Aur)- o combinație de patru mari sărbători naționale. Este cea mai lungă perioadă de odihnă în țară, când mulți oameni călătoresc pe teriotriul național.

Familia lui Hirao a profitat de această vacanță ca să fie prezentă la premiera filmului. “Am venit cu familia mea ca să vizionăm filmul care arată puterea, hotărârea și credința unui om. Nu contează cât de mari sunt dificultățile, totul poate fi depășit. Recomand filmul tuturor”, a spus el.

Cele două sesiuni ale premierei au umplut sala cinematografului în Hamamatsu. Orașul, care are o populație estimată la 806 mii de oameni, are cea mai mare concentrare de brazilieni pe cap de locuitor în Japonia, aproximativ 12 mii. Pe lângă japonezi și brazilieni, la premiera filmului au participat și oameni de alte naționalități ca hispanicii, filipinezii și africanii.

Printre ei, era și Silvano cu familia lui. Brazilianul era primul la rând. A călătorit mai mult de două ore ca să vizioneze filmul “Nimic de Pierdut” care i-a fost recomandat de prieteni și rude din Brazilia.

“Eu am auzit mereu vorbindu-se rău de Episcopul Macedo și de aceea, timp de 15 ani am crezut tot ce vedeam și auzeam la știri. Filmul a fost cu adevărat uimitor. Am văzut hotărârea unui om care nu și-a pierdut încrederea în momentele cele mai grele și care a înfruntat totul ca să-i ajute pe toți”- a declarat Silvano.

Sursă: Universal.org

Și noi în România ne pregătim pentru filmul „NIMIC DE PIERDUT” care va avea loc sâmbătă, 9 iunie, la ora 10:00 (Cinema City). Povestea reală a Dl. Episcop Edir Macedo.

Pentru mai multe informații: Telefon / whatsapp : +40721805569

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *