Vreți să creșteți spiritual în mod inteligent?

Iată o strategie care vă va ajuta să înțelegeți mai bine mesajul Lui Dumnezeu

note.300x200”Şi Iisus creştea în înţelepciune…” (Luca 2:5)

O persoană inteligentă caută mijloace eficiente de combatere a problemelor. Ea știe că numai conectată la Duhul Lui Dumnezeu poate să depășească adversitățile acestei lumi.

V-ați hrănit cu mesajele care vin de la Domnul Iisus? Ați absorbit ce v-au învățat episcopii și preoții?

Iată o strategie practică în 4 pași, care vă va ajuta să înțelegeți ce vrea Dumnezeu să transmită pentru viața dumneavoastră:

1) Angajați-vă să vă dedicați învățării mai multor lucruri despre Dumnezeu

Lumea de azi oferă multe distrageri oamenilor. De aceea, mulți au renunțat să se apropie de Dumnezeu și au atenția concentrată pe lucrurile din această lume. Atunci, înainte să începeți, e important să vă asumați angajamentul de a vă dedica aceastei sarcini de absorbire a ceea ce vrea Dumnezeu să vă învețe.

2) Creați un fișier, pentru a organiza cuvintele de meditație

După ce v-ați asumat acest angajament, creați un fișier (poate fi fizic sau virtual), pentru a stoca toate îndrumările Duhului Sfânt pentru viața dumneavoastră, ca mai târziu să-l puteți consulta și să meditați la conținutul primit de la Dumnezeu.

3) Notați ce vă vorbește Duhul Sfânt

Începeți să vă hrăniți cu Cuvântul Lui Dumnezeu. Cum? Participați la slujbele de la Centrul de Ajutor, verificați conținutul site-lui nou.paginauniversala.ro, ascultați mesajele emisiunii Timpurile Actuale și site-ului iurdtv.eu. Asigurați-vă că primiți mesajele de pe rețelele sociale, în fiecare zi. Notați aceste cuvinte bune.

4) Meditați la ce v-a vorbit Dumnezeu

În fiecare zi, citiți, verificați-vă notițele și meditați la ce v-a vorbit Dumnezeu pentru viața dumneavoastră. Nu uitați nici să vă rugați Domnului Iisus, cerând înțelepciune și înțelegere a îndrumărilor Lui. Astfel, veți putea să vă mențineți atenția concentrată pe Duhul Sfânt și El va putea să vă binecuvânteze viața foarte mult.

V-au plăcut aceste sfaturi? Lăsați un comentariu.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *