V-ar plăcea să experimentați senzația morții?

O companie din China face această simulare pentru un mărunțiș de 4 mii de dolari

ThinkstockPhotos-187316922.300x200Poate v-ați gândit, deja, la momentul morții dumneavoastră și poate, în adâncul inimii, ați vrut ca, atunci când va veni, să fie fără durere, rapid, cine știe, în somn, la urma urmei nu vreți să suferiți pe un pat de spital sau să fiți o povară pentru cineva. Așa este?

Până aici, toate bune, dar faptul că vreți să simțiți cum e să muriți nu este unul dintre cele mai bune lucruri și nimeni nu vrea să se joace cu asta, cu atât mai puțin să plătească pentru acest lucru. Nu-i așa?

În China, oamenii plătesc 4 mii de dolari, ca să experimenteze senzația morții. În timp ce mulți ar plăti cu mult mai mult, ca să experimenteze viața, există și oameni care cheltuiesc această sumă, ca să știe dinainte cum este să moară.

Ce uită oamenii este că, chiar dacă va fi o durere înainte de moarte, va fi trecătoare, dar nimic nu va durea mai tare decât petrecerea veșniciei în iad.

Domnul Iisus a spus odată o parabolă, pentru a ilustra importanța Mântuirii sufletului. Un om foarte bogat avea multe bunuri și nu știa ce să facă, ca să le depoziteze, crezând că își va asigura viața pentru mulți ani, dar Dumnezeu l-a avertizat: ”… ‘Nebunule! Chiar în noaptea aceasta ţi se va cere înapoi sufletul, şi lucrurile pe care le-ai pregătit ale cui vor fi?’” (Luca 12:20)

Oricât de mult ați planifica, nu știți cum, unde sau când veți muri.

”Şi ce foloseşte unui om să câştige toată lumea, dacă îşi pierde sufletul? Sau ce va da un om în schimb pentru sufletul său?” (Marcu 8.36,37)

Sufletul dumnevoastră este bunul cel mai valoros. Și Dumnezeu, știind asta, L-a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă Viaţă Veşnică (Ioan 3:15).

Investiți în Mântuirea dumneavoastră. Participați în fiecare miercuri la slujba Alerta Mântuirii, la cel mai apropiat Centru de Ajutor Spiritual:

Catedrala Credinței – București: Șoseaua Fundeni nr. 11, sector 2
Centrul de Ajutor – Ploiești: Strada Gheorghe Doja nr. 62
Centrul de Ajutor – Pitești: Calea Craiovei (fostul Cinema Dacia)
Centrul de Ajutor – Cluj Napoca: Strada Ploiești nr. 51 (fostul Cinema Steaua Roșie).

Împărtășiți acest mesaj cu prietenii și familia.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *