Semne ale naturii sau începutul Sfârșitului?

sinais da naturezaRecent, Pământul  s-a cutremurat mult și într-un mod înspăimântător. Doar în Italia, circa trei sute de oamnei și-au pierdut viața, dar însumând, în cele peste 12 de țări unde pământul s-a cutremurat, au fost mai mult de 1100 de morți înregistrați.

Din Japonia și până în Australia, în ultimele săptămâni și luni pământul s-a cutremurat. Adevărul este că  lumea  se cutremură în fiecare zi și aceasta este o realitate bine cunoscută. Cu toate acestea, la o rapidă consultare a ultimelor înregistrări ale centrului nord-american de monitorizarea a activității seismice mondiale- United States Geological Survey(USGS)-  se constată că clătinările au fost puternice și răspândite pe diferite continente și oceane.

Din centrul Italiei până în centrul Birmaniei este o distanță de aproximativ 8200 kilometri.  Din nefericire, cele două țări au fost scena unor puternice cutremure: dacă în Italia a  fost 6,2 grade pe scara Richter, în Birmania a urcat până la 6,8. Rezultatele au fost diferite în privința numărului de morți.

Pe data de 18 august, coasta Bowen din Australia a suferit al doilea seism mai violent înregistrat pe coasta de est a țării și cel mai puternic în ultimii 20 de ani. Cutremurul a avut o magnitudine de 5,7.

O zi după aceea, în regiunea arhipelagului Georgiei de Sud, s-a înregistrat un seism de 7,4 pe scara Richter în Atlanticul de Sud.

Pe 20 august a fost rândul Japoniei care a înregistrat un seism violent. Magnitudinea a ajuns la 6 grade în regiunea Miyako și încă o dată epicentrul a fost în mare, de data aceasta în oceanul Pacific.

La 21 august, cel mai mare seism al zilei a revenit în  Atlantic și în insulele din Georgia de Sud. Seismografii au înregistrat o magnitudine de 6,4.

A 2a Venire a lui Iisus

Mai mult de 40% dintre nord-americani cred că această profeție biblică despre a 2a Venire a lui Iisus va avea loc în următorii 40 de ani, deși acum mii de ani Iisus a spus că tragedii ca acestea se vor întâmpla pe întreaga planetă și vor fi ”semne” ale Întoarcerii Lui.

Tsunami, cutremure, foamete, războaie și zvonuri de războaie… chiar dacă sunt adevărate tragedii și cauzează moartea a mii de oamenii în lume, sunt episoade care precedă doar a doua venire a lui Iisus Hristos pe Pământ, lucru care cu fiecare zi este pe cale să se întâmple.

”Un neam se va ridica împotriva altui neam şi o împărăţie împotriva altei împărăţii. Va fi foamete, vor fi (molime şi) 2 cutremure în diverse locuri. Dar toate acestea sunt doar începutul durerilor naşterii.” Matei 24:7-8

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *