Marţi Slujbă de Vindecare

PARTICIPAŢI LA SERIA DE SLUJBE A LUNII IANUARIE

ŞI PRIMIŢI VATĂ ÎMBIBATĂ CU ULEI SFINŢIT PENTRU VINDECARE


Slujba de vindecare este remediul supraomenesc pentru boli dintre cele mai diverse şi cele mai grele. Această soluţie nu este condiţionată de gravitatea problemei de sănătate ci este practicabilă de către orice persoană care crede că Dumnezeu vindecă.

Astfel, în fiecare marţi la Catedrala Credinţei şi la toate Centrele de Ajutor Spiritual, are loc această slujbă de sănătate în care sunt vindecaţi sute de oameni ce vin cu inima deschisă, căutând ajutorul Lui Dumnezeu.

Totul depinde de fiecare dintre noi, de ceea ce credem, de ceea ce avem în suflet şi mai apoi de calitatea fiecăruia dintre noi de a asculta Vocea Lui Dumnezeu.

Veniţi la această slujbă căci victoria depinde de dvs.!

Mihai Marinela din Bucureşti: Am avut psoriazis, am urmat tratamentele de la dermatolog dar ele mi-au făcut mai rău şi bubele s-au extins. Aici la biserică Dumnezeu m-a vindecat! (poză orientativă)

Maria din Constanţa: Sufeream de coxartroză, osteorporoză, umărul drept mi-era dislocat iar la mâini aveam un tremur inexplicabil.Sunt vindecată prin puterea Lui Dumnezeu. (poză orientativă)

MARŢI – la orele 07:30 – 10:00 15:00 – 19:00

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

10 comentários

IAREMA MIHAELA Răspunde 21 ianuarie 2011 la 10:54

SI AS DORI SI NISTE VATA IMBIBATA IN ULEI SFINTIT.VA MULTUMESC.

iosif cornel Răspunde 29 noiembrie 2011 la 10:07

Parinte julio la orele 9, 15, si la 19,30, pe ce program sa ma uit ca sa urmaresc emisiunea dvs, ca ma pot uita si eu . Astept raspuns de la dvs, sunt iosif Cornel din Alba iulia. Va multumesc..

mihai Răspunde 28 decembrie 2011 la 7:33

vreau sa vin la slujba de vineri sambata duminica n-am unde sta la biserica aveti cazare sunt din neamt.

iuliana tothazan Răspunde 1 ianuarie 2012 la 17:19

tatal meu are guta la mana drapta si reumatism doreste sa se vindece,va rog ma puteti ajuta.Am si o prietena care are tusa maghareasca si tuseste non stop la caldura nu poate sa stea atunci o apuca mai tare tusa,doresc sa se vindece si ea o cheama Camelia,iar pe prietenul meu il cheama Adrian si el este foarte racit tuseste tot cand este la caldura si daca se poate lasa de tigarii,impreuna cu prietena mea.Va multumesc si vreau sa va intreb este bun uleiul sfintit imbibat pentru ceea ce v-am cerut,daca da va rog ma ajutati.Eu stau in sat.Luncani[com.Luna]jud.Cluj

Elena Răspunde 24 ianuarie 2012 la 19:17

Acatist!
Constantin pentru revenirea lui in familie buna intelegere cu sotia lui si copiii.Departarea lui de la Gabriela si de toti dusmani nostri Stiuti si nestiuti Si luminarea minti,si ajutor de la bunul Dumnezeu,lasarea de vici si patimi trupesti,si iertarea de pacate.Amin!

violeta Răspunde 26 ianuarie 2012 la 19:56

este foarte adevarat… cred… Mama mea a fost si a binecuvantat-o parintele Lucian. Face minuni… vreau sa ajung si eu la biserica, dar sa vedem… Doar cu ajurolul Bunului Dumnezeu

adriana Răspunde 13 aprilie 2012 la 0:18

MA NUMESC LAZAR ELENA SUNT DIN PLOIESTI CU AJUTORUL FRATELUI LAZAR SI SOTIEI AM PUTUT SA VIN IN SPANIA.FATA CEA MARE LOCUIESTE IN MADRID,O CHEAMA ALINA SI AS VREA SA VA RUGATI PENTRU EA. EU LOCUIESC LA CEA MICA-RALUCA DIMINEATA MA ROG CU FARATELE LUCIAN,JULIO SI LAZAR,VROIAM SA SPUN CA NU AM SERVICI AS VREA SA VA RUGATI PENTRU NOI, A RAMAS IN ROMANIA BAIATUL MEU CIPRIAN SI NORA MEA MARIA,SI MAI AM PE SORA MEA NUSA SI NEPOTII IONUT,GEORGE SI MIHAITA,VA MULTUMESC IMI PARE RAU CA NU POT SA ASIST SI EU LA SLUJBA MAINE, DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE.

adriana Răspunde 15 aprilie 2012 la 1:51

UN PASTE FERICIT DIN PARTEA MEA, LAZAR ELENA.

carmen Răspunde 25 noiembrie 2012 la 18:36

buna,sunt din timisoara,sunt asistenta medicala ,locuiesc in italia ,nu reusesc sa obtin un serviciu in domeniu ,am numai piedici si nu stau bine nici cu sanatatea,daca ma puteti ajuta in vre-un fel v-as fi recunoscatoare ,daca as reusi cu serviciul. Ce as putea sa fac? ma rog mereu si speranta ca Dumnezeu ma va ajuta ,nu mi-am pierdut-o niciodata ; sunt disperata ,astept un raspuns ,va multumesc?

daniela Răspunde 25 noiembrie 2012 la 23:50

eu locuiesc in Madrid si as dori sa stiu daca este si aici Catedrala, mama mea merge in fiecare luna la bucuresti si mi-as dori si eu sa pot asista la aceste slujbe. as dori din suflet o rugaciune pentru intlegere cu perechea si pt economie si spor.multumesc mult