Inima de Aur în Acțiune

 

Inimă de AurÎntinzând o mână prietenească celor suferinzi și nevoiași!

București – 23/02/2013

Din ce în ce  tot mai multe persoane în ziua de azi se luptă cu sărăcia în familie, încercând cu forțele proprii să învingă dar nu reușesc. Așa este și cazul multor  familii în ajutorul cărora echipa Inimă de Aur și-a îndreptat activitatea.

Voluntarii de la Inimă de Aur împreună cu preoți de la Catedrala Credinței au mers pentru a face o donație ce a constat în aproximativ 60 cutii cu alimente de bază și îmbrăcăminte în cartierul Rahova.

Activitatea a început cu un cuvânt de credință și o rugăciune împotriva tuturor necazurilor realizată de unul dintre preoți pentru toți participanții, prezența lui Dumnezeu fiind demonstrată imediat prin  mărturisirile câtorva persoane care au afirmat că le-au lăsat durerile în urma rugăciunii primite. Persoanele au fost conștientizate de importanța de a-L căuta pe Dumnezeu, pentru a putea vedea o schimbare  în bine în  viețile lor.  Vorbind cu oamenii, am putut afla dificultățile prin care trec, unii având chiar 6 sau 7 copii și pe deasupra fără locuri de muncă, trăind din alocațiile copiilor sau din mila altora. Echipa Inimă de Aur a demonstrat încă o dată ajutorul pentru cei mai puțin favorizați oferind nu doar hrană materială dar și ‘’hrană’’ spirituală.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *