Încă un nou Centru de Ajutor și-a deschis ușile

Scopul lucrării realizate de Centrul de Ajutor, a fost, este și va fi întotdeauna de a-i ajuta pe cei aflați în suferință să poată obțină o schimbare în bine a vieții prin practicarea Cuvântului lui Dumnezeu.

Sâmbătă pe data de 16 Septembrie s-a deschis un nou lăcaș în Rahova – trafic greu din București.

Marea inaugurarea a fost realizată de către episcopul de la Catedrala Credinței, în această slujbă au participat persoane supraîncărcate de probleme dar care își doreau să găsească o soluție la toate acestea. Episcopul a transmis celor prezenți un cuvânt de speranță și încredere, după care s-au realizat rugăciuni pentru sănătate cât și pentru binecuvântarea familiei și vieții financiare.

Persoanele au putut vedea puterea lui Dumnezeu imediat după rugăciunile realizate, pentru că durerile și greutățile care îi apăsau nu au mai existat.

La final, peroanele au plecat ușurate, eliberate, bucuroase și cu încredere că viața lor s-a transformat și binecuvântarea lui Dumnezeu a pătruns în viața fiecăruia.

Dacă locuiți aproape de Rahova – Trafic Greu, vă așteptăm la biserica localizată pe Str. Spătarul Preda, nr. 12, sectorul 5 (intrare pe str. Progresul)

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *