Inaugurarea Locașului din Timișoara

Timișoara este un oraș situat în sud-vestul României și este cel mai mare județ din țară și unul dintre cele mai dezvoltate județe.

Este un oraș multicultural, influențat de diversele comunități etnice, în special de cea germană, maghiară și sârbă, dar și de cele bulgară, italiană și greacă. Moștenirea culturală și diversitatea ofertei culturale sunt punctele forte ale orașului. Clădirile cele mai vechi ale actualului centru istoric al Timișorii au fost construite la începutul secolului al XVII–lea motiv pentru care Timișoara este cunoscută ca un oraș baroc.

Orașul de pe Bega este un alt punct de pe harta țării unde Catedrala Credinței a deschis un nou Locaș care a fost inaugurat Duminica trecută, pe 29 aprilie.

Acesta este încă o ușă deschisă pentru multe persoane care sunt în căutarea unei soluții pentru rezolvarea problemelor. La Sfințirea noului Locaș al Credinței au fost prezente multe persoane din zona Banatului și chiar din alte județe îndepărtate.

A fost o slujbă specială oficiată de Episcopul Julio de la Catedrala Credinței care a sfințit acest locaș și s-a rugat în favoarea poporului din Timișoara. Un punct important al slujbei pe lângă cel al Sfințirii locașului a fost mesajul de credință transmis de Episcopul Julio în care dânsul a explicat că secretul pentru a învinge este ceea ce omul crede și nu ceea ce aude sau vede, el trebuie să se încreadă 100% în Cuvântul lui Dumnezeu.

Persoanele supraîncărcate și apăsate de durere au plecat cu multă pace în suflet, ușurate și încrezătoare că din acea zi viața lor nu va mai fi la fel.

A fost un moment de neuitat pentru toți cei prezenți și o mare binecuvântare nu numai pentru participanți dar și pentru orașul Timișoara, pentru că de acum și în acest loc va exista un Locaș al Credinței unde oamenii vor fi bine primiți și ajutați să aibă o viață transformată.

Locașul Credinței din Timișoara este situat pe Bdul Gral Ion Dragalina, nr. 23 (Fostul Cinema Melodia)- în zona Iosefin.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *