Godllywood-Autoajutor “Frumusețea care nu se poate cumpăra și nici moșteni ”

Sâmbătă, pe data de 03 august, a avut loc prima întâlnire Godllywood Autoajutor în România, la care au participat tinere și femei invitate. Tema abordată a fost: “Frumusețea care nu se poate cumpăra și nici moșteni ”. Această întâlnire a avut ca obiectiv principal să conștientizeze pe fiecare femeie că cea mai mare frumusețe este în interiorul ei.

Multe femei au trăit de aparență, vanitate, fiind bazate pe frumusețea lor fizică și lăsând la o parte esența lor feminină, dar în cele din urmă ce contează cu adevărat?

Un corp perfect? O stabilitate financiară? O carieră de succes? Sau simplul fapt de a fi atractiv? Știind că interiorul tău este gol și că totul a mers rău, trăind o viață de aparență și căutând fără încetare să-ți menții stima proprie bazată pe lucruri și valori trecătoare.

Subiecte ca acestea au fost abordate la întâlnirea noastră. De exemplu, vorbim despre Izabela, o femeie citată în Biblie aparent puternică, independentă, împuternicită și atrăgătoare, dar tristă, singură, amară și ce nu se temea de Dumnezeu.

“Când Izabela  a auzit că Jehu a venit la Jezreel, s-a îmbrăcat cu toții, și-a vopsit ochii, și-a pieptănat părul și s-a dus la o fereastră. Când Jehu s-a întors și a intrat prin poarta palatului, ea i-a strigat: „Deci sunteți mulțumiți, fiul lui Zimri, că v-ați ucis stăpânul? ” (2 Regi 9: 30-31)

În acel moment, se îngrijora mai mult de aspectul ei fizic decât de părțile sale interioare, Izabela nu regreta că a avut un final trist, totul din cauza mândriei sale și pentru că nu a recunoscut că are nevoie de ajutor. „Acest spirit al Izabelei a dominat în viața multor femei în aceste zile, vor să fie puternice, își pun în evidență aspectul și ceea ce văd oamenii în ea”, a adăugat  Doamna Cristiane Cardoso. Și astfel s-a încheiat întâlnirea noastră specială cu conștiința că adevărata frumusețe provine de la Duhul Sfânt. O frumusețe care este bună pentru sine și pentru cei din jurul tău.


Comentarii:

Mă numesc Cristina. Referitor la slujba Godllywood a fost foarte educativ pentru mine. Am înțeles în primul rând că frumusețea interioară nu se moștenește și nu se cumpără. Ea se câștigă cu Dumnezeu. A fost o slujbă deosebită pentru mine. Într-adevăr eu consider pentru mine și chiar cred că eu m-am căsătorit cu Dumnezeu. Acum sunt atât de fericită pentru că Dumnezeu mi-a vorbit foarte mult în această slujbă, acum știu că El este cu mine. Mulțumesc.

Mă numesc Roxana. Eu am participat la slujba Godllywood din Romania. În această slujbă am înțeles valoarea femeilor, mi-am văzut propria valoare și am înțeles că frumusețea adevărată vine din interior către exterior și nu din exterior către interior. Dar femeile din această lume se aseamănă mai mult cu femeia Izabela din Biblie. Dar noi trebuie să cautăm, nu frumusețea exterioară, ci  frumusețea interioară care vine de la Dumnezeu odată cu primirea Duhului Sfânt.

Mă numesc Ranim. Eu am participat la slujba Godllywood Autoajutor. Mi-a atras atenția faptul că nu contează cum arată femeia, cum este văzută de ceilalți. Dacă noi rămânem preocupate cu aceste lucruri, este greșit, pentru că interiorul nostru contează mai mult și trebuie să valorificăm ceea ce este în interior, relația noastră cu Dumnezeu.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *