Duminică Restaurarea Familiei

Dumnezeu a creeat omul după chipul şi asemănarea Lui :

„Dumnezeu a făcut pe om după chipul Său, l-a făcut după chipul lui Dumnezeu; parte bărbătească şi parte femeiască i-a făcut.”

Aşadar, El a instaurat deasemenea şi familia după cum şi El însuşi este o familie: Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh şi în El sunt binecuvântate toate familiile pământului.

Nimeni nu trebuie să suporte suferinţa familială căci dorinţa Divinităţii este binecuvântarea noastră.

Există persoane care cred că Dumnezeu le-a dat o cruce de purtat în familie: prin boala celor dragi, prin nefericirea familiei, prin neânţelegeri ş.a.m.d….; însă, ele nu au încredere atunci când li se dezvăluie realitatea cum că prin credinţă putem să ne vedem familia fericită.

Pentru cei care cred în puterea Lui Dumnezeu, în minunile Sale, la Catedrala Credinţei noi facem o serie de 9 duminici pentru restaurarea familiei noastre.

Aduceţi poze ale celor dragi în format de tip buletin pentru panoul de rugăciune şi noi ne vom ruga în fiecare duminică pentru familia dvs. la orele 09:00 şi 15:00. Nu lipsiţi!

VOM PERSEVERA, CĂCI PERSEVERENŢA ESTE SECRETUL VICTORIEI!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

2 comentários

emanuel Răspunde 9 noiembrie 2010 la 15:37

Ne rugam pentru eliberarea fratelui nostru Petru.Dumnezeu sa-i desfaca cit mai repede lanturile in care este inchis de aproape un an , in inchisoare.Dumnezeu este mare.El este viata , lumina si bunatate.Este atotputernic.In EL ne gasim ajutorul si spijinul. Faca-se o mare minune si binecuvintare.Domnul sa arate ca acest om este NEVINOVAT .Te vom slavi si marii, Doamne, pina la capat.

Carmo Dinis Răspunde 9 noiembrie 2010 la 16:53

Estou muito feliz por ti e pelo Julinho, irma.

Deus sempre contou e conta com vcs pra servi-Lo e agora vos honrou com essa consagracao.

Deus abencoe o Pr. que vos consagrou tb.