Consacrarea Părintelui Julio ca Episcop al României

 

Miercuri 23 august la Catedrala Credinței a avut loc o slujbă cu totul deosebită, marcată de Consacrarea părintelui Julio ca Episcop.

Episcopul Romualdo s-a rugat în favoarea celor prezenți și a explicat importanța de a da prioritate primirii Duhului Sfânt, pentru că El este cel care ne dă putere, pricepere, răbdare, forță de a trece peste toate încercările vieții și de a învinge orice dificultate. După ascultarea mesajului transmis, cei însetați de a primi deplinătatea lui Dumnezeu înăuntrul lor au căutat cu ardoare în rugăciune Duhul Sfânt.

Oameni din toată țara au venit nu doar pentru a căuta ajutorul lui Dumnezeu și pentru a fi binecuvântați dar și să ia parte la acest eveniment de neuitat.

Ceea ce a contribuit la ridicarea Părintelui Julio ca Episcop au fost faptele, comportamentul și caracterul de care dânsul a dat dovadă de-a lungul celor 20 de ani de slujire și ascultare de Dumnezeu. Dânsul a fost apt pentru serviciul de episcop pentru că viața dânsului se oglindește în profilul unui episcop așa cum Biblia spune:

 Episcopul așadar trebuie să fie ireproșabil, soțul unei singure soții, vigilent, cumpătat, cu o comportare bună, ospitalier, în stare să învețe pe alții. Nu dedat vinului, nu bătăuș, nu lacom de câștig murdar, ci răbdător, nu arțăgos, nu lacom.” (1 Timotei 3:2,3)

Episcopul Romualdo care a oficiat întreaga slujbă a turnat pe capul părintelui Julio și al soției lui uleiul sfințit și l-a consacrat episcop, așa cum se proceda în trecut la ungerea conducătorilor lui Israel și puterea lui Dumnezeu se va arăta și mai mult prin episcopul Julio în viețile celor care cred.

Catedrala Credinței
Șos. Fundeni, nr.11, sector 2, București

(vis-a-vis de fostul supermarket XXL)

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *