Războaiele prevăzute în Biblie au loc, deja?

Un neam împotriva altui neam, în Apocalipsa

PEO.Soldier.cc.300x200”Un neam se va scula împotriva altui neam, şi o împărăţie împotriva altei împărăţii; şi, pe alocuri, vor fi cutremure de pământ, foamete şi ciume” a spus însuși Domnul Iisus, în Matei 24.7. Mesia a vorbit în Apocalipsa despre „începutul durerilor”, care va culmina în Sfârșitul Vremurilor.

Nu este o coincidență că, încă de la începutul secolului al 20-lea, au fost foarte puține perioadele în care n-a avut loc niciun război în vreun loc din lume. Din 1899 până astăzi, au fost de trei ori mai mulți morți în lupte armate, decât în toate războaiele însumate din primul secol.

Au fost peste 100 de milioane de morți în mai puțin de 1 secol. Nu doar țări împotriva altor țări, ci națiuni împotriva altor națiuni, indiferent de locul lor. Dovada acestui lucru sunt atacurile așa-numitului Stat Islamic, care au dus la distrugerea oricărui alt popor care nu-i respectă credința fundamentalistă.

Câți mai trebuie să moară, pentru ca cineva să înțeleagă că, o mare parte din ce este prezis în Biblie despre Sfârșitul Vremurilor deja se întâmplă? Oameni marcați cu chip aproape obligatoriu, răceală din ce în ce mai intensă între oameni – cu câteva zile în urmă, un bărbat dezechilibrat a îndreptat un avion într-un munte și a omorât peste 150 de persoane, fără niciun motiv. Și, revenind la războaie, merită menționate și consecințele lor crude, cum ar fi lipsa acută de alimente – pe care Domnul Iisus a amintit-o, de asemenea, în versetul de mai sus -, crizele economice din țări care, înainte, erau puternice financiar, sănătatea compromisă a milioane de oameni și traumele psihologice, printre altele.

„Toate astea au avut loc întotdeauna”, vor spune unii necredincioși. Da, dar problema aici e intensitatea din ultimele decenii, iar numărul morților din războaie clarifică asta foarte bine.

Numai cine nu vrea, nu vede. Sau cine nu crede.

Dar dumneavoastră, cum evaluați, în zilele noastre, semnele Sfârșitului Vremurilor descrise de Biblie? Ați avut, deja, o atitudine practică, cum ar fi Mântuirea dumneavoastră? Lăsați un comentariu.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *