Primele roade ale lucrării cu chinezii

 

Sfârşitul a 27 ani de război civil în Angola- care a început în 1975 şi s-a încheiat în 2002, astfel devenind independentă de Portugalia- a avut ca rezultat o ţară ruinată şi fără resurse financiare. Deşi exista o creşte a producţiei de petrol, afacerile nu mergeau bine. Cu acestea, Angola avea nevoie de credite pentru a fi reconstruită, atât în infrastructură cât şi social şi economic. De unde să vină atâţia bani pentru a reconstrui această regiune atât de distrusă?
În ciuda faptului că a încercat cu unele ţări aliate, de la China a venit ajutorul necesar, unica ţară care nu cerea condiţii. Astfel, Angola primeşte pe lângă împrumuturi şi o mare mulţime de cetăţeni chinezi care lucrează zi şi noapte pentru a reconstrui ţara africană. Blocuri, case, străzi şi multe alte construcţii sunt realizate cu ajutorul asiaticilor- aproximativ 259 mii- în faţa unei populaţii de 20 milioane de angolezi.
Aceşti asiatici, între ei şi vietnamezi, sunt cei la care ajunge lucrarea evanghelistică neîncetată a Bisericii Universale în Angola.
O biserică deschisă recent, primeşte circa 40 de chinezi şi vietnamezi duminicile, care ascultă bine predicile preotului datorită a doi traducători. Slujba principală are loc după amiaza la ora 16:00, din cauza muncii anevoioase pe şantierele de construcţii din oraş.
Acum, evanghelizarea asiaticilor merge şi dă roade: a fost realizată prima căsătoria a unui cuplu chinezesc.
Setea de Dumnezeu este săturată prin intermediul unei unice limbi-limba credinţei în Domnul Iisus.
Vedeţi cum a fost ceremonia:

Prima căsătorie realizată la CdA în Angola
“Căsătorie Chineză”
Setea unei adevărate întâlnirii cu Dumnezeu vorbeşte de fiecare dată mai tare…
Ceremonia Tradiţională Chinezească

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *