Inaugurare Centru de Ajutor în Londra

Când dvs aspiraţi să luaţi note bune la examene, vă daţi interesul să studiaţi. Când dvs vreţi să aveţi succes în orice arie a vieţii, trebuie să lucraţi!
Acest lucru este exact ceea ce membrii de la Centrul de Ajutor au făcut în ultimii ani, cu scopul de a vedea “The National” în Kilburn High Road, Londra, renovat.
O echipă de voluntari foarte mult motivaţi, dedicaţi să vadă proiectul până la finalizarea strângerii fondurilor, au început în decembrie 2010 şi acum –aproape 2 ani după aceea- lucrarea s-a terminat.

După luni de muncă dedicată, sacrificând sfârşiturile de săptămână şi momentele de relaxare, participând la curse de sponsorizare şi vânzând gogoşi Krispy Kreme, ei au un rezultat. Proiectul este complet.
“The National” sau Centrul de Ajutor este acum mai frumos ca niciodată. Importante lucrări de structură au fost finalizate, depăşind deficienţele unui edificiu care se apropie de a 100 a aniversare. Sistemele mecanice au fost modernizate la standardele mai exigente de azi şi sălile renovate sunt uimitoare.
“Au existat momente în care eu m-am întrebat: când vom completa prima fază a acestei lucrări? “ a comentat membrul Pamela Carolan, în timp ce aştepta marea redeschidere a Centrului de Ajutor, care a avut loc sâmbătă, pe data de 18 August.

“ Acest lucru arată că, dacă eşti într-adevăr pasionat şi dedicat să faci ceva, vei merge până la capăt. Te concentrezi la obiectiv şi niciodată nu renunţi. Asta este ceea ce mă menţine animată ca să strâng fonduri pentru Kilburn, ştiind că rezultatul va fi frumos şi comunitatea locală va beneficia de un Centru de Ajutor restaurant.”
Centrul de Ajutor din Kilburn, s-a redeschis pe data de 18 August cu o serie de slujbe, cea mai importantă fiind cea de la 16:00, în care cei care au fost prezenţi au fost bine primiţi şi consilierii spirituali au fost la dispoziţie pentru a da orientări.

Centrul de Ajutor din Kilburn
234 Kilburn High Road
Londra NW6
Tel:020 7686 6000

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *