Descoperiți Centrul de Ajutor din Bolivia

Centrul de Ajutor Spiritual transformă viața latino-americanilor

IMG0914.300x200Bolivia este o țară situată în partea central-vestică a Americii de Sud, fără ieșire la mare, care are multe probleme sociale și economice. Știind de suferința poporului bolivian, Centrul de Ajutor Spiritual își dezvoltă aici proiectele sociale și de evanghelizare, de peste 16 ani.

În Cochabamba, al treilea cel mai mare oraș din Bolivia, activitatea sa își arată roadele. După 15 luni de muncă grea și dăruire, în orașul bolivian s-a inaugurat un nou Centru de Ajutor Spiritual.

Are un design modern și elegant, o fațadă clasică și scaune confortabile. În ziua deschiderii, clădirea a fost plină de oameni care au participat la eveniment și, mai ales, care au auzit Cuvântul Lui Dumnezeu, capabil să restaureze și să transforme vieți.

DSC06785.300x200Inaugurarea a fost condusă de părintele André Oliveira, responsabil cu evanghelizarea în Bolivia, asistat de părintele Douglas Avinte, responsabil cu evanghelizarea în Cochabamba.

Pentru a începe deschiderea noului sediu, părintele André a făcut un apel către toți cei care au ceva rău din viața lor. El a comparat noua construcție cu viețile care pot fi transformate de Dumnezeu: „Așa cum a fost construită noua catedrală, la fel trebuie să se întâmple cu viața dumneavoastră. Ca să primiți acest cadou, însă, aveți nevoie să începeți o viață nouă, cu Dumnezeu”.

Restaurarea vieții

După cele spuse, preotul i-a invitat pe cei prezenți să-și lase viața în mâinile Lui Dumnezeu. Mulți s-au vindecat de boli, iar viața lor a fost restaurată. Printre ei se numără și doamna Justina Choque.

DSC06772.300x200Ea a aratat că, înainte de a descoperi Centrul de Ajutor Spiritual, viața ei era distrusă în totalitate. „Fiul meu, care are 17 ani, a trăit pe străzi, din cauza dependenței de alcool. Fiicele mele nu mai comunicau. Fiecare zi era o luptă constantă, din cauza sărăciei extreme. Trăiam toți într-o singură cameră”.

Justina spune că, deși a căutat oportunități noi, nici ea, nici familia ei, nu au putut să schimbe situația în care se aflau. „Dar, când am descoperit Centrul de Ajutor Spiritual, am lăsat familia mea în mâinile Lui Dumnezeu. Numai atunci am putut să văd puterea Domnului Iisus în viața mea. Astăzi, toți au casele lor. Am fost foarte binecuvântați, iar fiul meu a scăpat de dependență. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu”.  

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *