Cum să vă transformați viața?

În El Salvador, dificultățile se depășesc prin credință

DSC02506.300x200Lucrarea Centrului de Ajutor Spiritual este prezentă la nivel mondial, cu proiecte sociale care ajută mii de oameni să-și schimbe viața, în fiecare zi. Voluntarii fac eforturi, cu determinare și credință, ca să evanghelizeze cât mai mulți dintre ei.  

Dificultăți financiare, boli, consum de droguri și alcool, violență – iată problemele cu care se confruntă majoritatea.

Totuși, în ciuda numeroaselor obstacole și dificultăți întâlnite de-a lungul timpului, episcopii, preoții, voluntarii și credincioșii de la Centrul de Ajutor Spiritual fac tot ce este necesar pentru a salva și transforma vieți, pe baza Cuvântului Lui Dumnezeu.

În El Salvador – America Centrală, se întâmplă la fel. Fiecare zi e o luptă – vorbim despre o țară marcată de numeroase probleme sociale. Chiar și așa, lucrarea continuă, cu proiecte, slujbe și concentrări de credință.

Slujba transformatoare

DSC03181.300x200Într-o slujbă care a avut loc recent, la Centrul Internațional de Convenții din țară, a fost nevoie de încă un pavilion, în afară de cel care urma să-i primească pe credincioșii care au participat la eveniment.

Potrivit Părintelui Patrick de Castro, responsabil cu evanghelizarea în El Salvador, caravanele care au venit din toată țara au ajuns mai devreme la locul de întâlnire.

Părintele a deschis slujba cu o rugăciune pentru cei bolnavi și aflați în suferință. El a subliniat faptul că rădăcina multor boli fizice este ”boala” sufletului și inimii.

„Mulți care suferă de cancer alimentează ura în inima lor, resentimente și răni pe care timpul nu le-a vindecat. Să-I cerem lui Iisus să le aducă pacea Lui în inimă, pentru că El va vindeca toate rănile din sufletele lor”.

Sute de oameni au mers la altar, ca să mărturisească transformarea care a avut loc în viața lor. Preoții au strigat rugăciuni în favoarea familiilor, cerându-I Lui Dumnezeu pace, bucurie și armonie în casa lor, consacrând pâinea și apa pe care le-au adus, ca apoi să le ia acasă și să împartă binecuvântările primite cu familia.

DSC02616.300x200Schimbarea vieții

A fost o binecuvântare reală – mulți ar putea să aibă o întâlnire cu Duhul Sfânt, dacă ar vrea, cu adevărat. Maria Esperanza Gonzales, o comerciantă de 53 de ani, și-a transformat viața după ce L-a cunoscut pe Domnul Iisus, la Centrul de Ajutor Spiritual.

Ea a povestit că a suferit de multe dureri de spate și a avut probleme cu rinichii. „Eram ruinată și din punct de vedere economic, pentru că mi-am dat toți banii pe băutură. În cele din urmă, trebuia să locuiesc într-o baracă…”.

Dar viața Mariei a început să se schimbe, atunci când a acceptat invitația unui prieten, de a participa la slujbele Centrului de Ajutor Spiritual. „Am fost eliberată de dependența de alcool și vindecată de toate bolile. Astăzi, în loc să trăiesc într-o baracă, am propria mea afacere, casă și, în plus, mai am și mașina anului…”, a mărturisit ea, fericită.

Ca să vă eliberați de relele care vă distrug viața și vă împiedică să aveți succes, mergeți la cel mai apropiat Centru de Ajutor Spiritual.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *