Considerat mort timp de 20 de minute, el a avut o a doua șansă

meninoAdolescentul Zack Clements, de 17 ani, a fost declarat mort după ce a suferit un stop cardiac.

Tânărul nu a avut nici o bătaie a inimii timp de 20 de minute, dar a revenit la viață după o minune. Băiatul s-a prăbușit în timpul unei lecții la școala lui din Texas, Statele Unite. După primul ajutor, medicii au reușit să-l readucă la viață după 20 de minute și l-au dus la spital, unde Zack a fost internat și s-a trezit după câteva zile.

Echipa de medici care l-a ajuta pe băiat nu a știut să explice cum a supraviețuit, dar tânărul afirmă că atunci când inima i s-a oprit să mai bată, el a fost vizitat de Iisus care i-a spus că totul va fi bine.

“Când eram mort în acele 20 de minute, am văzut un bărbat cu părul dezordonat și barba groasă și nu a durat mult ca să-mi dau seama că era Iisus” a spus el. “M-am apropiat de El și El Și-a pus mâna pe umărul meu spunându-mi că totul va fi bine și să nu mă îngrijorez.”

Familia lui Zack este convinsă că Dumnezeu l-a salvat pe băiat. “Omenește nu nu se poate explica acest lucru” a spus tatăl lui, Billy Clements.

Modelul Andressa Urach a trăit și ea o astfel de experiență după ce a fost internată în stadiu grav din cauza unei infecții cauzate de aplicații de hidrogel și polimetilmetacrilat folosit pentru remodelarea trupului.

“Știu că mi-am părăsit trupul și am murit. Am ajuns într-un loc gol, ca un deșert complet silențios. Acolo am aflat că Dumnezeu exista. Am simțit  prezența Lui. Am știut că eram la o judecată. Viața mea a trecut ca un film. M-am simțit înrușinată și știam că nu eram demnă să intru în cer. Mi-am cerut iertare și am implorat o a doua șansă. Am promis că voi face reparații” a spus ea într-un interviu pentru tabloidul britanic Daily Mail.

thinkstockphotos-105682608-690x460Știi unde va merge sufletul tău?

Zack și Andressa au obținut o a doua șansă, dar nu toți oamenii când înfruntă moartea au același succes.

Merită amintit că toți suntem expuși morții indiferent de vârstă, clasă socială sau etnie și este nevoie să fii pregătit ca s-o înfrunți. Primul pas ca să se întâmple acest lucru este  să-L recunoști pe Domnul Iisus ca Mântuitor și să-ți conduci viața după poruncile Sale descrise în Biblie.

Nu aștepta să treacă timpul. Nu spune că încă este prea devreme ca să te încredințezi lui Dumnezeu, pentru că aceasta poate să fie ultima șansă de a-ți salva sufletul.

Dacă dorești să obții Mântuirea, participă miercurea la una dintre slujbe la ora 9, 15 sau în special la 19:30.

Catedrala Credinței- Șos Fundeni nr.11, sector 2 București sau la un CdA mai apropiat

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *