CdA Contra cancerului infantil în Africa de sud

Discursul  a făcut parte dintr-un program special pe toată luna septembrie.

Toată luna septembrie, CdAS din Africa de Sud a preluat lupta contra cancerului infantil. Pentru a-i apăra pe cei fideli cu o importantă armă contra bolii-informaţia- grupul Femeilor în Acţiune a invitat  Clinica de Hematologie şi Oncologie Infantilă ( CHOC, sigla originală în engleză) pentru un discurs foarte special.

Cancerul infantil este un rău fizic care omoară mai mult copii în lume, incluzând şi SIDA- mai mult de 70% din cazuri de boală sunt complet curabile dacă sunt diagnosticate la timp. Exact despre acest punct CHOC a fost chemată pentru un discurs  pentru persoanele de la CdA, printre care rude, profesori şi îngrijitori: de a alerta  despre primele semne, lucru care poate ajuta la salvarea multor vieţii. În Africa de Sud, mai puţinde jumătate din cazuri sunt diagnosticate la timp, din cauza lipsei de informare despre simptome, confundate cu bolile mai simple şi tratate greşit, sau chiar ignorate.

Lyn Holland, care a fost o profesoară dedicată 20 de ani şi chiar a devenit voluntar la CHOC a ţinut acest discurs celor de la C dA, cu date  şi informaţii care vor ajuta multe familii. Pentru ca toţi să poată avea acces la ceva atât de important, biserica a furnizat traducerea simultană din engleză  în dialectele sud africane Xsosa, Zulu, Sotho şi Afrikaans.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *