Când viciul este mai puternic decât dragostea pentru un fiu

paisdesmaiadosUn departament de poliție american a publicat pe rețelele sociale imagini șocante cu un cuplu leșinat și un copil singur.

Au fost publicate pe facebook fotografii cu un cuplu care, după ce a consumat heroină a leșinat în mașină lăsându-l singur pe bancheta din spate pe fiul lor de doar 4 ani.

Bărbatul a rămas inconștient la volan la puțin timp după ce poliția i-a spus să oprească pentru că conducea într-un mod periculos.

Poliția din East Liverpool a admis că decizia de a publica aceste fotografii poate fi polemică, dar este necesară pentru ca oamenii să se gândească de două ori înainte de a-și injecta otravă în organism cât timp au un copil în grija lor.

Agentul care a fost la fața locului povestește că bărbatul nu reușea să-și țină capul și cuvintele lui erau de neînțeles, iar femeia ajunsese să fie albastră. Ambii au primit tratament la spital și apoi au fost reținuți. Copilul le-a fost luat și dat în grija serviciilor sociale.

paisdesmaiadosdrogasIeșirea

”Veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va elibera.”

(Ioan 8:32)

Oricât ar dori un dependent de droguri să scape singur de acest viciu, cu greu va reuși să o facă. În majoritatea dăților, ajutorul rudelor, prietenilor și chiar a medicinei se dovedește fără rezultat, deoarece mai devreme sau mai târziu cel dependent se va întoarce în lumea viciului.

La Centrul de Ajutor multe persoane au fost eliberate de tot felul de dependențe.

Catedrala Credinței

Șos. Fundeni nr. 11, Sector 2, București

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *