ABC din Mozambic absolvă a 4a clasă în cursuri de formare

Acțiunea are ca obiectiv combaterea sărăciei în țară

A se îmbunătăți intelectual, a prospera, este dorința multor persoane. Totuși, de multe ori ceea ce împiedică investiția într-o carieră este lipsa cunoașterii și capacitatea profesională.

Centrul de Formare al Asociației Caritabile Creștine (ABC) a CdA din Mozambic, în Africa, promovează periodic cursuri de formare. Recent, a fost realizată absolvirea celei de a patra clasă în cursuri de informatică, engleză, alfabetizare, croitorie, culinare și coafură.

Episcopul Joao Leite, liderul Bisericii în Mozambic, la începutul ceremoniei, a fost invitat să facă o rugăciune în favoarea națiunii mozambicane și să-I ceară lui Dumnezeu să binecuvânteze evenimentul. Imediat după aceea, doctorul Guerra, președintele de la ABC, a povestit un scurt istoric al asociației, de la începutul înfințării sale în 1993 și până la centrul de formare în 2011.

‘’Pentru a combate sărăcia absolută sunt necesare trei elemente esențiale: resursele materiale, financiare și umane calificate corespunzător. De aceea CdA cu obiectivul de a se uni la eforturile guvernului, de a combate sărăcia absolută, a creat centrul de formare pentru a oferi calificare gratuită’’a expus Guerra.

Ceremonia de absolvire a fost marcată de oferirea certificatelor celor care au absolvit. S-a bazat de asemenea pe prezentarea a Coral Universal și pe tăierea tortului festiv de către eleva cea mai nouă și cea mai veche a Centrului de Formare a ABC.

Diverse autorități locale au fost prezente, printre ele consilierul de la Ministerul Muncii, Abiba Tamele, care a lăudat inițiativa ABC care vine să contribuie  la sprijinul guvernului în formarea, în principal a tineretului din țară.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *