Cui vreți să-i fiți pe plac?

agradar_cdaÎn ziua de azi, ca o știre sau un eveniment să se răspândească, sunt suficiente câteva secunde.

Știrile pentru care, în trecut, era nevoie de săptămâni sau luni, să se răspândească în întreaga lume, astăzi în doar câteva minute aflăm despre orice eveniment care s-a întâmplat oriunde în lume.

Această ușurință în răspândirea informațiilor a fost o adevărată binecuvântare pentru cei care vor să ajungă la oamenii care suferă, în căutarea unei căi de ieșire, unei speranțe. Prin paginile de internet sau rețelele sociale, o persoană, care vrea să-i evanghelizeze pe alții prin intermediul profilului sau paginii sale, are acces la un număr de oameni infinit superior celui înregistrat de Centrul de Ajutor într-o zi sau săptămână… dar, ca în orice lucru, există un mare pericol…

Dacă ce ați făcut n-ar fi dezvăluit? Dacă fapta dumneavoastră bună ar rămâne în anonimat? Dacă nimeni n-ar ști ce ați făcut sau n-ați făcut, ca să-I fiți plăcut Lui Dumnezeu… ați mai face același lucru? Sau combustibilul care vă alimentează dorința de a lua o atitudine sunt LIKE-URILE, COMENTARIILE SAU VIZUALIZĂRILE pe care le primiți?
Ființa umană are tendința ca, în timp, să uite detalii importante. Câte lupte și războaie nu s-au ținut de-a lungul istoriei, ca după câteva luni sau ani de luptă, ambele părți nici măcar să nu mai știe de ce s-au luptat?

”Luaţi seama să nu vă îndepliniţi dreptatea voastră înaintea oamenilor (să postiți, să vă rugați, să evanghelizați, să sacrificați, să dați ofrande, să ajutați și așa mai departe), ca să fiţi văzuţi de ei! Altminteri, nu veţi mai primi nicio răsplată de la Tatăl vostru, Care este în ceruri!” (Matei 6:1 NTLR)

Dezvăluirea unei atitudini bune are beneficiile ei evanghelistice și nu trebuie să renunțăm la ea, dar beneficiul UNEI BUNE MĂRTURII, în momente în care puțini ochi sunt pe dumneavoastră, valorează mult mai mult decât 50, 100, 1.000 sau 10.000 de like-uri.

În fine… poate Dumnezeu nu este pe lista prietenilor dumneavoastră, ca să vadă fotografiile pe care le publicați, dar El vede intențiile inimii.

„Principala cauză a ateismului în lumea de astăzi sunt creștinii care-L recunosc pe Iisus cu buzele, dar în viața de zi cu zi Îl neagă prin ceea ce fac. Asta, o lume necredincioasă, consideră că este, pur și simplu, de necrezut” – Brennan Manning

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *