Concentrare de credință în Estonia

Lucrarea Centrului de Ajutor crește și continuă să fie puternică în țară

04.300x200Slujba „Semne și Minuni”, a doua concentrare de credință realizată în Estonia, a avut loc în capitala Talin. Aici, 135 de persoane au fost prezente, celebrând Cuvântul Lui Dumnezeu și consolidându-și credința.

„La început, am dat un cuvânt de credință și am slujit în vindecare și eliberare. Mulți au fost vindecați și eliberați pe loc”, spune responsabilul cu lucrarea Centrului de Ajutor Spiritual din țară, preotul Ailton Soares. „Dar, cel mai mare miracol s-a întâmplat atunci când oamenii s-au încredințat Lui Dumnezeu, când i-am învățat despre Duhul Sfânt și Mântuire. Am dat exemplul lui Avraam, care a avut încredere în vocea Duhului Sfânt și a primit răsplata ascultării lui de Dumnezeu, și i-am invitat pe participanți să se încredințeze Lui Dumnezeu. Ei L-au căutat, însetați de prezența unui Dumnezeu de care n-au auzit niciodată și și-au deschis inimile față de El”.

Printre cei prezenți, aproximativ 90 de persoane au fost aici pentru prima dată. Doamna Elena a fost una dintre ele. „Eu n-am primit invitația, dar am auzit despre slujbă de la o prietenă și am venit cu credință”, a spus ea. „Am suferit de dureri de oase și migrene constante de ani întregi; nici nu puteam să mă aplec, să urc sau să cobor scările. Am fost vindecată pe loc. Am făcut mișcări pe care înainte nu puteam să le fac; am urcat și coborât scările”.

Vindecarea Elenei s-a produs în timpul rugăciunii de vindecare și eliberare realizate de preot. De asemenea, ea a arătat importanța credinței și încredințării față de Dumnezeu, a dat mărturii și, în cele din urmă, a fost mulțumită de rezultat: ”Slujba a fost binecuvântată, slavă Lui Dumnezeu!”.

Vă așteptăm la Centrul de Ajutor Spiritual din România:

  • Catedrala Credinței – București: Șoseaua Fundeni nr. 11, sector 2
  • Centrul de Ajutor – Ploiești: Strada Gheorghe Doja nr. 62
  • Centrul de Ajutor – Pitești: Calea Craiovei (fostul Cinema Dacia)
  • Centrul de Ajutor – Cluj Napoca: Strada Ploiești nr. 51 (fostul Cinema Steaua Roșie).

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *