Bucurie, răbdare și stăruință

Aflați cum demonstrează aceste atitudini iubirea dumneavoastră pentru Dumnezeu

ThinkstockPhotos-459042261.300x200”Bucuraţi-vă în nădejde. Fiţi răbdători în necaz. Stăruiţi în rugăciune” (Romani 12:12)

Ne gândim mereu că iubim, atunci când facem sau simțim ceva pentru cineva. Dar, reacția noastră în fața vieții este o mare demonstrație de iubire față de Dumnezeu. Iată ce spune versetul:

1. Să ne bucurăm în nădejde: Care nădejde? Nădejdea în Mântuire. Când ne bucurăm în ea, trăim IUBIREA. Vă amintiți ce ne-a avertizat Iisus în Luca 10.17-20? ”Cei şaptezeci s-au întors plini de bucurie şi au zis: „Doamne, chiar şi dracii ne sunt supuşi în Numele Tău.” Iisus le-a zis: „Am văzut pe Satana căzând ca un fulger din cer. Iată că v-am dat putere să călcaţi peste şerpi şi peste scorpii şi peste toată puterea vrăjmaşului: şi nimic nu vă va putea vătăma. Totuşi să nu vă bucuraţi de faptul că duhurile vă sunt supuse, ci bucuraţi-vă că numele voastre sunt scrise în ceruri”.

2. Să fim răbdători în necaz: să suportăm persecuțiile, ispitele și să continuăm lupta; să nu aruncăm totul la gunoi și să fugim, ci să trăim iubirea.

3. Să stăruim în rugăciune: adică să nu greșim față de Dumnezeu. Gândiți-vă: când eram copii și greșeam față de cineva, ce se întâmpla? Nu mai vorbeam cu acea persoană. Dacă rugăciunea este o conversație cu Dumnezeu și nu o facem, cum vi se pare?

În ultima vreme, aceste trei porunci ne fac să încheiem ziua cu bine. Lumea trăiește fără nădejde, mulți abandonează credința și există creștini care n-au nicio relație cu Dumnezeu. Care este remediul? Să aibă nădejde în Mântuirea lor, să nu renunțe la credință și să se roage, dar să se roage fără încetare.

Și pentru a amplifica și mai mult grija față de credința dumneavoastră, participați la slujba Alerta Mântuirii în fiecare miercuri, la cel mai apropiat Centru de Ajutor Spiritual:

Catedrala Credinței – București: Șoseaua Fundeni nr. 11, sector 2
Centrul de Ajutor – Ploiești: Strada Gheorghe Doja nr. 62
Centrul de Ajutor – Pitești: Calea Craiovei (fostul Cinema Dacia)
Centrul de Ajutor – Cluj Napoca: Strada Ploiești nr. 51 (fostul Cinema Steaua Roșie).

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *