De unde ai venit?

Captură de ecran din 2016.06.20 la 19.44.03”De aceea, îţi aduc aminte să înflăcărezi darul lui Dumnezeu, care este în tine…” 2 Timotei 1:6
Noi avem darul credinței. Duhul Sfânt a pus înăuntrul nostru darul căinței. Când facem o greșeală, imediat vine căința produsă de Duhul Sfânt. Trebuie să profităm de darul credinței, al căinței, ca să-L valorizăm, să-L adorăm pe Dumnezeu și să urmăm direcția Lui, pentru că e cea mai bună pentru viețile noastre.
Și apostolul Pavel continuă spunând: ”… prin punerea mâinilor mele.” – 2 Timotei 1:6
Noi, preoții de la Centrul de Ajutor, ca Unși ai lui Dumnezeu, ne folosim autoritatea, punându-ne mâinile peste voi, dar trebuie să folosiți, să profitați, să puneți în acțiune darul pe care vi l-a dat Dumnezeu, pentru că credința fără fapte este moartă. Căința fără Botezul în Apă nu-ți aduce mântuirea.
”Căci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică…” 1 Timotei 2:7
Duhul pe care ni-l dă Dumnezeu nu este un duh de lașitate, de îndoială, de nerăbdare, ci un duh care ne face să avem respect, considerație față de Dumnezeu și lucrurile lui Dumnezeu. Există respect, considerație față de tot ce are legătură cu credința, pentru că tot ce este legat de credință, este legat de mântuirea noastră, deoarece Mânuirea vine prin Credință.
În rugăciunea ta trebuie să spui ceea ce ai cu adevărat înăuntrul tău, nu cuvinte goale; când separi zeciuiala, fă-o cu teamă, cu sfințenie, cu respect; când vorbești cuiva de Dumnezeu, fă-o cu teamă, pentru că nu e vorba de un politician, de o biserică, de o religie, ci vorbești de Acela care Și-a dat viața pentru tine și pentru cel pe care îl evanghelizezi. Trebuie să faci acest lucru cu teamă, cu îndrăzneală și cu revoltă împotriva răului care încearcă să distrugă acea persoană.
”Căci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică, ci de putere…”
Cu alte cuvinte, să fim hotărâți, curajoși, să nu cedăm în fața ispitelor, să nu privim în urmă, să nu fim nerecunoscători, încercând să uităm de unde ne-a scos Dumnezeu, pentru că știm de unde ne-a scos El: din iad, din ”noroi”, din păcat, din idolatrie, din minciună, egoism… Să facem lucrurile pentru Dumnezeu cu putere, nu ca o greutate, pentru că este un privilegiu să-l slujim pe Dumnezeu, să vorbim cu Dumnezeul Viu, să-L cinstim și să-l ascultăm.

De onde você veio?

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *