2017 va fi de succes!

577Anul 2016 s-a terminat și mulți oameni au rămas cu senzația că nu au reușit să realizeze ce pretindeau.

Alții, cu inima grea, au început 2017 gândindu-se la situațiile care i-au întristat. Totuși, indiferent de cum s-a terminat anul și cum a început celălalt, Cuvântul lui Dumnezeu este categoric atunci când hotărăște pentru tine:

”Uitaţi lucrurile care au fost! Nu vă mai gândiţi la cele din vechime! Iată-Mă pe cale de a face ceva nou; acum se iveşte, nu-l recunoaşteţi?”

-Isaia 43:18-19

Acum, ție îți revine să faci același lucru: uită de tot ce a fost în spate și începe prin a te ierta pe tine însuți. Adică, iartă-te pentru tot și iartă-i pe toți cei care te-au maltratat.

Aruncă în gunoiul anului care s-a încheiat toate legăturile întunericului în care ești prins: ură, îndoieli, gânduri rele, ochi răi și tot ce te ține legat de trecut, fie unul recent sau nu.

 “Uitaţi lucrurile care au fost! Nu vă mai gândiţi la cele din vechime!” Cu alte cuvinte, nu trebuie să te plângi pentru ce ai făcut sau nu ai făcut, nici nu trebuie să te învinovățești sau să învinovățești pe cineva de un lucru care s-a întâmplat. Nu mai lua în considerare lucrurile care au trecut și uită-te la ținta care este în fața ta.

Mai sunt 361 de zile ca să se termine anul 2017. Cu toate acestea, sunt 361 de șanse noi ca să o iei de la capăt. De aceea, începe chiar azi să hotărăști cum vor fi următoarele zile.

Domnul face un lucru nou zilnic, dar El întreabă: “nu-l recunoaşteţi?” Ca să recunoști lucrurile bune pe care Cel Atotputernic le face, este nevoie să ai ochi buni și mai presus de toate, credință. Ochii buni ne fac să vedem cu aceeași perspectivă ca a lui Dumnezeu și credința ne face să obținem ce vedem.

Dacă acum tu hotărăști și începi să ai atitudini care îți arată credința, nu am nici cea mai mică îndoială că 2017 va fi anul vieții tale și VEI AVEA SUCCES!!!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *