Valorizarea Femeii

Valorile feminine se regăsesc greșite și, în mod frecvent, sunt răstălmăcite de mijloacele de comunicare și, în principal, prin intermediul super0producțiilor precum cele din studiourile Hollywood, în Statele Unite. Devalorizarea femei, decăderea căsniciei și banalizarea sexului sunt unele exemple alte temelor obișnuite abordate de către mass-media și de cinematograf.

Văzând această tendință a comportamentului, Biserica Universală dezvoltă o lucrare pentru a salva esență feminină, deoarece, crede că este perfect posibil ca femeia să fie modernă fără să lase la o parte frumusețea, sănătatea, cariera, viața personală și familia.

Știm că de fiecare dată mai mult femeile cuceresc spațiu pe piața de muncă, unele ajung chiar să fie și conducă națiuni. Dar acest lucru nu le împiedică să fie dulci, feminine și să exercite rolul de auxiliatoare a soțului. Femeia a fost creată ca să fie lângă bărbat, și asta înseamnă să fie colegă, prietenă, și nu să fie subjugată de el.

Vizând salvarea valorilor feminine, Universala realizează, în mod frecvent, prelegeri pentru a conștientiza femeia de rolul său în familie și în societate și să trezească în ele importanța valorării proprii.

Cunoașteți lucrarea Godllywood și de asemenea mai multe detalii despre lucrarea de valorizare a femeii dezvoltată de Biserica Universală.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *