Ziua Dreptății

Nu există nimic mai rău decât o nedreptate, pentru că aceasta este de fapt cea mai rea durere pe care un om o poate simți, să o spună Iov, care a pierdut toate bunurile lui, copii lui, demnitatea lui, sănătatea și inclusiv, soția i-a cerut ca să ÎL blesteme pe Dumnezeu lui.

Situația lui era atât de critică încât persoanele care treceau pe lângă el dădeau din ca și cum ar spune “săracul”. Dar Iov se gândea: “ce am făcut eu ca să sufăr cu toate acestea? Am fost curat la suflet, drept, temător de Dumnezeu și m-am îndepărtat de rău. Am făcut totul pentru a fi pe placul lui Dumnezeu.” Și mulți în zilele de astăzi afirmă: “eu am plantat dreptate și culeg nedreptate; eu am făcut binele, dar de ceea ce mă temeam a venit peste mine.”

Din acest motiv, Iov a spus: “plângerea mea este a unui revoltat”, pentru că el avea nevoie să găsească Tribunalul Lui Dumnezeu. Cum argumentele lui nu erau suficiente, exista o mare necesitate de a prezenta dovada lui de credință într-un Dumnezeu drept. Pentru Dumnezeu, Iov era un model de persoană curată la suflet, dreaptă, corectă și temătoare, ca diavolul să poată vedea pe punct de a spune “cineva precum slujitorul meu Iov?”. Din chestiune de justiție, pentru că Dumnezeu este drept, El trebuia să facă justiție și așa a făcut. El a schimbat viața lui Iov, dându-i în dublu tot ceea ce a pierdut.

Poate, în acest moment, dvs gemeți cu durerea injustiției: văzând fiul în droguri; soțul plecând de acasă sau trăind o viață ca și cum nu ar fi căsătorit; viața Dvs financiară din ce în ce mai rea, chiar dacă munciți. De aceea, în această zi 17 septembrie, căutați Centrul de Ajutor mai aproape de dvs, unde veți avea oportunitatea de a prezenta proba dvs de credință înaintea tronului Judecătorului Drept și Dumnezeu va face dreptate.

Veniți să participați în această duminică, unde veți avea oportunitatea de a vă prezenta înaintea Judecătorului Drept.

Duminica 17 Septembrie, la ora 09:00.

Catedrala Credinței

Șos. Fundeni nr.11 – Sector 2

București

Și la Centrul de Ajutor mai apropiat de dvs!

Cluj: Str. Ploiești nr.51- fostul cinema ”Steaua Roșie”
Tel: (004) 0725 305 941

Pitești: Calea Craiovei, cartier Craiovei- fostul cinema ”Dacia”
Tel: (004) 0725 305 940

Ploiești: Str. Gheorghe Doja nr.62 (lângă Piața Centrală)
Tel: (004) 0725 305 944

Bucureștii Noi: Str. Bucureștii Noi Nr. 131 – Lângă Stația de metrou Laminorului

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *