DOZA MAI PUTERNICĂ

De multe ori, fiinţa umană caută forme de a se auto-satisface şi care eventual o duc la distrugere. Vorbim de vicii, care încep prin experienţe ‘’inocente’’…


La început totul este foarte simplu, inofensiv chiar…’’nu-mi face nici un rău’’ vă gândiţi, este doar pentru a mă destinde’’… Dar ceea ce la început vă oferea o satisfacţie momentană, puţin câte puţin va deveni izvorul unei dependenţe zilnice, constante, fără de care practic, nu puteţi trăi.
Din nefericite, în zilele de azi, dată fiind situaţia socio-economică a ţării, nu sunt puţine persoanele care caută o scăpare de ‘’tortura’’ lor zilnică. Şi de fiecare dată se afundă mai mult, fără să reuşească să vadă că nici o soluţie nu poate fi găsită în mâncare, în jocuri, în cocaină, într-o seringă cu drog, într-un cockteil cu comprimate, printre altele.

Există o ieşire din problemele care ajung la vicii şi o ieşire din vicii, care va duce la o viaţă realizată şi fericită!
‘’Sufletul i se apropie de groapă şi viaţa de vestitorii morţii. Dar dacă se găseşte un înger mijlocitor pentru el, unul din miile acelea care vestesc omului calea pe care trebuie s-o urmeze, Dumnezeu se îndură de el şi zice îngerului: Izbăveşte-l , ca să nu se pogoare în groapă; am găsit un preţ de răscumpărare pentru el!’’ (Iov 33:22-24)

Cu baza în versetele de mai sus, aveți o șansa ca nimeni care are un viciu sau pe cineva din familie care suferă din această cauză să nu piardă oportunitatea de a primi Doza mai Puternică! „Nu există problemă pe care Doza mai Puternică să nu o rezolve”!

Dumincă, pe data de 25 August, la 09:00 veniţi să primiţi DOZA CEA MAI PUTERNICĂ.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *