Doza cea mai puternica

 

Duminică, pe 27 mai, a fost marcată ziua în care cine este obosit de viaţa devotată viciilor va fi transformat într-o nouă creatură, în totalitate liberă.

 

Duminică pe 27 Mai în România la Centrul de Ajutor, sute de persoane au luat parte la slujba “Doza cea mai puternică”  fiecare persoană primind o transformare în viața ei, într-o nouă făptură, curată, fără vicii și cu sufletul mai aproape de Dumnezeu.

Viața unei persoane care are un viciu tutun, pornografie, narcotice, jocuri de noroc, alcool, denotă simptome că ceva nu este bine, că merge pe un drum total greșit. Conștienți de acest fapt toți cei care știau că au un viciu prezent în viața lor și doreau să se elibereze în totalitate, nu au lipsit Duminică de la slujba organizată în Centrul de Ajutor “Doza cea mai puternică”.

Un moment deosebit al slujbei a putut fi remarcat atunci când Părintele Lucian a dat o “porție” din “Doza cea mai puternică” pentru fiecare persoană care a participat la slujbă. “Doza cea mai puternică”, transmite echilibru, bunăstare, sigurantă și asta au primit toți cei care au fost prezenți. Dependența și viciile au luat sfârșit în această mare slujbă, începând cu voința fiecăruia și extinzându-se cu ajutorul lui Dumnezeu.

De asemenea toţi cei care au avut haine de la cei dragi deşi nu au fost prezenţi, prin puterea rugăciunii care s-a realizat la slujbă, când vor îmbrăca acele haine care au fost consacrate, viciul de asemenea v-a fi extirpat din vieţile lor.

Toţi de asemenea au fost invitaţi ca duminica viitoare, Ziua D, să se întoarcă pentru a-şi apăra credinţa, prin intermediul fidelităţii faţă de Dumnezeu! De data aceasta, duminica viitoare, 03 iunie, Ziua Provocării lui Dumnezeu, toţi zeciuitorii vor primi Ungere cu Ulei de Nart, pe lângă faptul că toţi cei care se căiesc pe parcursul acestei săptămâni vor fi botezaţi în apă.

Sediul Naţional al Centrului de Ajutor în România

Şos. Fundeni nr.11, sector 2-Bucureşti

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *